Over mij

Maarten is meewerkend eigenwijs, beleefd brutaal, klein in zijn grootte, hard in zijn zachtheid en een enthousiaste spreker in de derde persoon.

Maar even serieus, welkom op mijn… blog? I guess? Omdat ik veel te gierig ben om echt voor deze site te betalen ben ik helaas gelimiteerd tot slechts een paar functies.

In een ander blog ben ik al diep ingegaan over mijzelf, maar als je te lui bent om dat te lezen, is hier een samenvatting: Ik ben een (online-) comedian, vooral actief op Twitter, waar ik mijn vlugge one-liners uitprobeer. Niet dat ik ze ooit op het echte podium heb kunnen gebruiken, ik heb nogal veel last van plankenkoorts, MAAR IK WERK ERAAN! Vaak post ik op mijn Twitter mijn zelfgeschreven gedichten en sinds 14 FEB 2016 is mijn bundel ”Chaos in mijn hoofd” gratis te downloaden (link komt hier vast wel ergens te staan). Als je benieuwd bent naar hoe ik schrijf, hier is een kort stukje uit De NL Taalafspraakjes

Wat is de functie
Van interpunctie?
Taal is niet simpel
Het is veel doordachter
Hey comma, kom maar
Dan zetten we er een punt achter
Een vraagteken erbij
En opeens weet ik het niet meer zeker?
Ga naar de bar en zeg hoe goed je kunt spelle
Dat is vast een goede ijsbreker

Ik denk dat dat wel alles was wat ik wilde vertellen hier. Trouwens, als je ergens een spelgoud ziet staan, wil je dat dan aan mij melden? Ik doe mijn best mijn blogs zoveel mogelijk grammaticaal correct te houden, mar ja, soms gaat het fout hè? Eigenlijk zijn alle soorten feedback welkom, maar houd je kritiek humaan alsjeblieft, anders ga ik lachen en een screen van jouw reactie op Twitter zetten met een nogal beschamende emoticon erbij.

Advertenties